PVC прозрачен филм

PVC прозрачен филм

PVC прозрачен филм с нормите на REACH, Non-Фталатите, без тежки метали, супер ясно или нормален прозрачен филм.
Дебелина 0.08 милиметра - 3,0 мм, максимална ширина 183 cm.